Gebzelileri buluşturan şenlik

Başkanlığını Tolga Pekcan’ın üstlendiği Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Cumaköy’deki 1. Geleneksel Mancarlı Pide Şenliği’ne ilçe protokolü ve vatandaşların katılımı yoğun oldu

PROTOKOL DE KATILDI

Başkanlığını, kentin sevilen simalarından Tolga Pekcan’ın üstlendiği Gebzeliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Geleneksel Mancarlı Pide Şenliği Gebzelileri Cumaköy’de buluşturdu. Cumaköy piknik alanında düzenlenen şenliğe AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı ve yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun ve yönetimi, Gebze Belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran ve Ahmet Kisbet, CHP İlçe Başkanı Sedat Tatar ve çok sayıda Gebzeli katıldı.

KATKI VE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Derneğe yardım amaçlı çekiliş biletlerinin de satıldığı şenlikte kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebzelilik bilincinin kentte gelişmesi ve kökleşmesi için bu tür etkinliklerin düzenlenmesinin önemine değindi. Dernek başkanı Tolga Pekcan ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyen Okur, “Gebze’mizin gelişimine katkı sağlayacak her işin destekçisiyiz” dedi. Mahalli sanatçı Ramazan Özcan’ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle farklı bir gün geçiren Gebze ve çevre köylerden gelen vatandaşlar, bu tür etkinliklerin sık sık düzenlenmesi taleplerini dernek başkanı Pekcan’a iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817