Gebze’nin köylerinde sıcak ilgi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’nin Mudarlı, Kadıllı, Ovacık, Cumaköy ve Denizli köylerini ziyaret etti. Başkan Karaosmanoğlu, Denizli Köyü yakınındaki Yörük obasına da konuk oldu.

GEBZE KÖYLERİNİ ZİYARET

Başkan Karaosmanoğlu’na Gebze’nin Mudarlı, Kadıllı, Ovacık, Cumaköy ve Denizli köylerini ziyaretinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, gittikleri her köyde yakın bir ilgi ve ikramlarla karşılandı.

KÖYLER ŞEHİRDEN FARKSIZ

Köy kahvelerinde bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gebze’nin köylerine ayrı bir önem veriyoruz. Köylerimiz artık şehirden farksız oldu. Musluktan akan suyuyla, alt yapı ve üst yapısıyla, arıtma tesisleriyle şehirde ne varsa köylerimizde de var. Gebze’nin ve Kocaeli’nin köylerinde neye ihtiyaç varsa, ne eksik varsa öncelik sıramıza göre göre birer birer gideriyoruz’’ ifadesini kullandı.

YÖRÜK OBASINA KONUK OLDU

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’nin Denizli Köyü yakınlarında yer alan Yörük obasını da ziyaret etti. Kocaeli Yörükler Federasyonu Başkanı Mehmet Özer ile bölgedeki Yörüklerin karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu’na çeşitli ikramlarda bulunuldu. Geleneksel Yörük kıyafetli bayanların kendi elleriyle hazırladığı ikramların tadına bakan Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 200 yıldır burada yerleşik bir düzen kuran Yörüklerle ilgili bilgi aldı. Başkan Karaosmanoğlu’na obada halen 20’ye yakın hanenin yaşadığı bilgisi verildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817