GELENEKSEL ARIK-DER GECESİ 13 ŞUBAT'TA
 Sivas İmranlı Arık Köyü Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği Körfez Şubesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen gece, 13 Şubat Cumartesi günü saat 18.30-23.00 arasında Tütünçiftlik Yavuz Sultan selim Mahallesi’nde yer alan Salon Körfez’de yapılacak.

Milletvekillerinin de katılacağı gecede, Gökhan Kılıç, Özge öz, Nurettin İlhan, Hasan Özdemir, Ali İlhan, Gülderen İlhan, Sercan Söylemez, Folklor ekipleri ve sürpriz sanatçılar yer alacak. Sunuculuğunu Meryem Çamcı San ve CHP Körfez gençlik Kolları Başkanı Ercan Yanıktaş’ın yapacağı geceye, çok sayıda partilinin ve siyasilerin de katılması bekleniyor.

Körfez Arık Köyü Dernek Başkanı Bayram Yanıktaş, geceye tüm hemşehrilerini ve Körfez halkını davet ederek, ‘’Bu tür tanışma ve kaynaşma günleri kaçırılmamalıdır’’ dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817