GENÇ KADIN 12. KATTAN KENDİNİ ATARAK İNTİHAR ETTİ
 Olay, İzmit Kent Konut 5. Etap Blok:6 adresinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Apartmanın 2. katında ikamet eden Aydan Menderes (28) sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktı. Genç kadın evden çıkarken babası İsmail Menderes'e de, "Akşam beraber yemek yeriz" dedi. Evden ayrıldıktan sonra dışarı çıkmak yerine binanın en üst katına çıkan Aydan Menderes atlamadan önce 10 dakika boyunca binanın 12. katındaki merdivenn boşluğuna çıkarak beklemeye başladı. Pencerede Menderes’i gören ve intihar edeceğini düşünen komşuları hemen iftaiye, ambulans ve polis ekiplerine haber verdi. Aydan Menderes itfaiye ekiplerinin gelmesine zaman vermeden bir anda kendisini boşluğa bıraktı.

Ağır yaralanan Aydan Menderes kalp masajı yapılarak ambulansa alındı. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydan Menderes tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri genç kadının neden intihar ettiğini araştırıyor. Öte yandan Ayndan Menderes'in Kocaeli Üniversitesi Harita Mühendisiliği bölümünde araştırma görevlisi olarak doktora yaptığı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817