Gençler Harekete Geçti

Kongre sonrasında yeniden yapılanma yapan ve daha güçlü bir kadro ile sahaya inen Doğan Orak ve yönetimi, saha çalışmalarına ziyaretlerle başladılar.

İl kongresi öncesinde yeni üye kayıtlarına ağırlık veren ve partiye hatırı sayılır oranda yeni üye kazandıran Doğan Orak ve ekibi, ziyaretlerle de kendilerini tanıtma ve çalışmaları hakkında bilgi verme şansı buldular.

Ziyaretler kapsamında ilk olarak Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’i, daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Manap’ı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Hüseyin Eraslan’ı, İlçe sağlık Müdürü Doktor Oğuz Köse’yi, Körfez Devlet Hastahanesi Başhekimi Dr. Ömer Dağ'ıAK Partinin önemli isimlerinden olan Yelkent İnşaat yöneticileri ve Kocaelispor Başkan vekili Engin Koyun ve Yusuf Baki’yi ziyaret ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817