Gölcük’te AK Gençler liselilerle buluştu

 

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, önemli işlere ve projelere imza atmaya devam ediyor. İlçe Gençlik Kolları Yönetimi, önceki akşam Gölcük’te liselerde öğrenim gören bazı öğrenciler ile bir araya gelerek, Kariyer Planlaması yaptı. Lise Komisyon Başkanı Murat Uzuner’in organize ettiği Kariyer Planlaması toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile İlçe Başkanı Sedat Yücel de katılarak gençlere destek verdiler. İlçe binasında gerçekleşen toplantıya katılan 35 öğrenciye, Prizma Eğitim Danışmanlık görevlisi Celal Bayraktar, öğrencilere gelecekleri ile nasıl bir kariyer planlanması yapmaları konusunda bilgiler verdi.

 

BAŞKANLARDAN GENÇLERE ÖVGÜ

Geleceğin başarılı yöneticilerini yetiştirmek adına, zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını ifade eden Başkan Yıldız, Lise Komisyon Başkanı Murat Uzuner’e bu çalışmasından dolayı teşekkür etti.  Toplantıya katılan ve konuşmaları büyük bir dikkatle dinleyen Belediye Başkanı Ellibeş ile İlçe Başkanı Yücel, gençlerin bu çalışmasının gelecekte daha faydalı gençlerin yetişmesi konusunda, önemli bir çalışma olduğunu belirterek, Başkan Yıldız ile Lise Komisyonu Başkanı Uzuner’e teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817