Gönül; “Her Zaman Amatör Sporun Yanındayız”

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda bulunan İzmit Seçim Kurulu’na yaptığı ziyaret sırasında minik eskrimciler ile karşılaştı. Başkan adayı Gönül’ün çocuklarla bir süre sohbet ettiği anlara AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da eşlik etti. Eskrimci çocuklar ile hamle pozisyonları öğrenen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Spor dostu belediye olacağız” dedi.

AMATÖR SPORLAR ŞİDDETLE DESTEKLENMELİ
Çocukların erken yaşlarda spor becerilerini geliştirmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Gönül, “Bu yaşlarda spor ile buluşmanız sizler açısından oldukça önemli. Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağız. Özellikle amatör sporların şiddetle desteklenmesinin, fiziksel sağlığın yanında sosyal bir proje olarak ta önemli olduğunun altını çizmek istiyorum.  Spor dostu belediye olmak için ve sizin gibi çocuklarımız, gençlerimiz için daha çok çalışacağız. Bu spor hem dengeyi hem de vücudunuzu kuvvetlendiren bir spor. Bırakmadan devam edin. Hepinize spor ve okul hayatınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817