GÜMÜŞ'TEN TEŞEKKÜR VE İSTEK

Mehmet Gümüş, istenildiği zaman her sorunun çözülebildiğini belirterek, ‘’95 Evler sapağından başlayarak Yarımca çıkışına kadar uzanan ışıklar en sonunda yanmaya başladı. 44 aydır bunu her platformda dile getirdim ama en sonunda ilçe aydınlığına kavuştu. Bunun için çaba gösteren her kese teşekkür ederim. Şimdi yine ilçemizin önemli bir temizlik ve sağlık sorununu gündeme getirmek istiyorum. Daha önceleri cadde ve sokaklar itfaiye araçlarının da yardımı ile yıkanıyordu. Hatta D-100 Karayolu çevresinde dahi temizleme çalışmaları yapılıyordu. Oysa şimdi hiçbir yıkama ve temizleme yapılmıyor. Hastalıklar arttı, bunun sebebi de yerde biriken tozlar yıkanmayınca en küçük rüzgarla ciğerlerimize doluyor. Tozlarla birlikte taşınan mikroplar da haliyle vücudumuza yerleşiyor. Evlerde camlar toz nedeniyle açılamıyor, sokağa bıraktığımız abalar bir süre sonra tanınmayacak hale geliyor’’ dedi.

Mehmet Gümüş, bunun önüne geçmek için yine eskisi gibi cadde ve sokaklarda yıkama hizmeti yapılması gerektiğini, böylece hem sağlık açısından, hem de tozlanarak kirlenmenin azalması açısından çalışmanın önemli olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817