HASTANELERDE KİTAPLIK PROJESİ BAŞLADI
 İzmit Kent Konseyi, İzmit Belediyesi işbirliğinde yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı. İki kurum, hastanelerde uzun süreli tedavi gören hastalar ve hastaların yakınlarının hastanede kaldıkları zamanı verimli geçirmeleri için “Hasta Bekleme Salonlarına Kitaplık Projesi” başlattı. İlk olarak Seka Devlet Hastanesi’nde başlatılan kitaplık projesinde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Seka Devlet Hastanesi Başhekimi Burak Karabulut, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafe Kozluca, İzmit Belediye Başkanı Turizm Danışmanı Bekir Serin, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert hazır bulundu.

 

OKUMAK ÖNEMLİ

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı konuşmasında, “Burada yeni bir uygulamayı ilk defa başlatıyoruz. Her hastanemizde katlarda, kütüphane köşesi yapıyoruz. Allah kimseyi hastaneye düşürmesin ama hastanesiz de etmesin. Allah şifalı hastalıklar versin. Hastalarımız bir dert çekiyor ama onun refakatçıları onun yakınları ayrı bir dert çekiyor. Onların da daha rahat vakit geçirmeleri lazım. Hastanelerde sağlıkçılarımız gece gündüz gayret ediyorlar, hükümetimiz çok güzel ortamlarda yaptı ama bizde ufak destekler yapalım dedik. Hastanelerimizde her kata kitaplıklar yapalım, insanlar beklerken daha güzel vakit geçirsinler istedik. Sokak Kütüphanelerimiz var oralara da kitap koyuyoruz. Okumak çok önemli, okursak biliriz” dedi.

 

DOĞAN’A TEŞEKKÜR

 

İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, “Sosyal sorumluluk projesi adı altında, hastane bekleme odalarında okuma alışkanlığını daha fazla elde etmeye çalışalım istedik. Belediye Başkanımız her konuda olduğu gibi bu konuda da destek oldu. Başhekimimiz de bize yer gösterdi. Onlarla birlikte bütün hastanelerimizde bu projeyi uygulayacağız. Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Hastane görevlileri de bu anlamlı projeyi hayata geçirmelerinden dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür ettiler. Başkan Doğan, aynı zamanda hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817