İzmit Belediyesporlu Karateciler Hız Kesmiyor

Katıldığı organizasyonlarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren İzmit Belediyesporlu karateciler, son olarak 29 Mart-1 Nisan tarihlerinde Yalova 90.Yıl Spor Salonu’nda yapılan Türkiye Kulüpler Arası Karate Şampiyonası’nda boy gösterdi.  Yaklaşık 400 kulübün katıldığı organizasyonda İzmit Belediyespor Kulübü, antrenör Timur Doğan önderliğinde 18 yaş ve üstü büyükler kategorisinde Yuşa Öntürk, Melih Bayrak, Mert Serhat Sarıkaya, Ersel Malçık, İbrahim Telli ve Kemal Günaydın’dan oluşan iki takım halindeki 6 sporcu ile temsil edildi.

GÜÇLÜ RAKİPLERİ MAĞLUP ETTİLER

Birbirinden güçlü rakipleriyle karşı karşıya gelen İzmit Belediyesporlu karateciler, kritik galibiyetler elde ederek önemli bir organizasyonu daha başarı ile tamamladı. İlimizi başarıyla temsil eden karateciler, organizasyonun ardından pandemi döneminde hem çalışma hem de organizasyona katılma imkanı sunan başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere İzmit Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya ve İzmit Belediye Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’ya teşekkür ettiler.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Gerçekleştirdiği faaliyetler ve elde ettiği başarılarla ilimizde her zaman farkını ortaya koyan İzmit Belediyespor Kulübü’nün karate branşı, 5 ile 60 yaş aralığında toplamda 180 sporcuyu bünyesinde bulunduruyor. Mevcut yapı içerisinde ise 2’si kız, 3’ü erkek olmak üzere 5 milli sporcu yer alıyor. İzmit Belediyespor Kulübü karate branşı, bu güne kadar Sakarya Karate Ligi’nde farklı kategorilerde ilk sıralarda yer almayı başardı. Kulüp, pandeminin oluşturduğu olumsuz şartlara rağmen müsabakalarda derece yapmış sporcularıyla birlikte Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817