Kandıra Bayramlaşmada Buluştu
 Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken Kandıra Belediyesini yanında bulunan Belediye çaybahçeinde personeli ve hemşerileri ile bir araya gelerek bayramlaştı.Daha sonra Kandıra Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen bayramlaşma töreni Turan Güneş kültür merkezinde büyük katılımla gerçekleşti.

Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Belediye Başkanı Ünal Köken, Sağlık Eski Bakanı Kazım Dinç, siyasi parti temsilcilikleri, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri, mahalle ve köy muhtarları ve çok sayıda vatandaşta katıldı. Kandıra Turan Güneş Kültür merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Törende Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken’in yanı sıra ilçede bulunan tüm siyasi partilerin başkanlarının eksiksiz yer alması, ortaya güzel bir tablonun çıkmasına neden oldu. Törene katılanlar bir birleriyle bayramlaştıktan sonra, ikram edilen çikolata ve çay eşliğinde sohbet etti. Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Belediye Başkanı Ünal Köken ve Milletvekili Sibel Gönül yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek tüm katılımcıların bayramlarını tebrik ettiler.

BAYRAMDA GÖREV YAPAN POLİS VE JANDARMA UNUTULMADI
Bayramlaşmaya katılanlar daha sonra hep birlikte ilçemize yeni atanan Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü makamında Mehmet Şahan’ı ziyaret ederek tüm polis memurlarıyla da bayramlaştı. Daha sonra Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlker Emirze ve nöbetçi subay ve uzmanların yanı sıra askerlerle ziyaret edilerek protokol tek tek bayramlaştı. Askerler tarafından ikram edilen çikolata ve çay ardından bayramlaşma sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817