KARAOSMANOĞLU: HAYATA İYİ HAZIRLANIN VE MÜCADELE EDİN
  

Okulların kapanmasıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Aytepe Yaylası’nda faaliyete geçirilen Diriliş Gençlik Kampı’nda ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan gruplar eğlenceli ve eğitici etkinliklere katılıyor. Bir seferde yaklaşık 200 kişilik grubun ağırlandığı kampta 30 kişiden oluşan gençlik lideri ekibi bulunuyor. Kampta izcilik eğitiminin yanı sıra değerler eğitimi de veriliyor. Hafta içi faaliyette olan kampta öğrenciler teknoloji ve şehrin koşuşturmasından uzak üç gün geçirme fırsatı da bulabiliyor. Kampta okçuluk, matrak sporu, izci parkuru, doğa yürüyüşü, paintball ve voleybol etkinlikleri yapılıyor.

 

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu, Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslan, Kağıtspor Kulüp Başkanı İslam Yücel ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Zafer Sevil kamptaki öğrencileri ziyaret ederek uzun uzun sohbet etti. Şehir hayatının gürültüsü ve temposundan yorulan gençleri doğanın içinde misafir ettiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizler kuş sesleri ve doğanın bütün güzellikleri arasında bulunuyorsunuz. Burada, sizin dinlenmeniz ve şehrin stresinden bir nebze uzak kalmanız için bir kamp yeri oluşturduk” şeklinde konuştu.

 

“AMACIMIZ SİZİ HAYATA İYİ HAZIRLAYABİLMEK”

Kamp alanındaki anfitiyatroda konuşan Başkan Karaosmanoğlu, ”En büyük zenginliğimiz gençliğimizdir. Umudumuz sizsiniz ve bu günün gençleri olan sizler kendinizi yarının büyükleri olarak görmelisiniz. Bu kamplardaki amacımız sizi hayata iyi hazırlayabilmek. Bildiğiniz gibi hayat kolay değil, daha çok mücadele ve alın teri istiyor. Bizler sizin ahlaklı, bilgili, donanımlı, becerikli gençler olarak yetişmenizi istiyoruz” dedi.

 

GENÇLİK LİDERLERİNE TAVSİYELERDE BULUNDU

Okçuluk eğitiminin verildiği kampta ok atarak hedefi tutturan Başkan Karaosmanoğlu, ”Ata sporumuz olan okçuluk zordur. Çok çalışmak, azim ve emek ister. Hayatta da başarılı olabilmek için çok çalışmak gerekir” ifadelerini kullandı. Gençlik liderlerine tavsiyelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu kamp alanında bulunan izcilik ve bütün oyun parkurlarını gezerek bilgi aldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817