KELEŞOĞLU'NDAN GÖRKEMLİ GÖVDE GÖSTERİSİ

Halil İbrahim Keleşoğlu tarafından düzenlenen tanıtım buluşmasına, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yönetimi, mahalle muhtarları ve kalabalık gurup katıldı.

Keleşoğlu yaptığı tanıtım konuşmasında, hizmet etmek amacıyla aday aday olduğunu ve listede yer alsa da almasa da aynı şevkle çalışmaya devam edeceğini söyledi. Daha önceki seçimlerde de aday adayı olan Keleşoğlu, kendisinin tercih edileceğine inandığını ve halk arasında da aday olarak görmek isteyen kalabalık bir gurup tarafından destek aldığını belirtti. Keleşoğlu yaptığı konuşma ile kendisi ve düşündüğü çalışmaları hakkında bilgi vererek destek istedi.

AK parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, partinin her aday adayının kendileri için aynı önem ve değere sahip olduklarını ve Halil İbrahim Keleşoğlu’nun listede yer alması halinde kendisi ile başarı için çalışacaklarını söyledi. Kalabalık gurup yapılan kahvaltılı sohbet ve tanışma toplantısı sonrasnda gurup resmi çektirerek adeta gövde gösterisi yaptılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817