KENDİNİ DOĞALGAZ BORUSUNA ASTI
Alınan bilgiye göre, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi Kavaklar Caddesi'nde bulunan bir apartman boşluğunda bir şahsın kendini astığını gören çevredeki esnaf, durumu hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, polis ekipleri eşliğinde kendini çarşafla doğalgaz borusuna asan Yasin Ç.'yi (26) aşağı indirdi. 

Yaklaşık yarım saat boyunca hayata döndürülmeye çalışılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından Yasin Ç.'nin cenazesi, otopsi işlemleri için Asri Mezarlık Morgu'na kaldırılırken, aynı apartmanda ikamet eden yakınları sinir krizleri geçirdi. Yasin Ç.'nin bir süredir psikolojisinin bozuk olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817