Kent Konseyi ve MHP istihdam İçin çalışacak
 Körfez Kent Konseyi Başkanı ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ve Yönetim Kurulu, MHP Körfez İlçe’ye yaptığı ziyarette ilçenin önemli sorunlarını paylaştılar.

Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Zımba, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve Konsey Gençlik Kolları Yönetimi, kongreden çıkan İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Yönetimini ziyaret ettiler. Yeni yönetime hayırlı olsun diyen İsa Taş, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ile ilçenin önemli sorunlarını görüştüler.

İsa taş, ilçe için kalıcı çalışmalar yapmayı hedeflediklerini ve bunun için de siyasi partilerle STK’ların desteğine başvurduklarını belirterek, ‘’Sizlerin de öneri ve görüşleri başarılı çalışmalar yapacağız. Konseyin başarısı her kesimin vereceği destekle artacaktır. İlimtepe için çok iyi çalışmalar düşünülüyor, buraya iş merkezi de yapılacak, üniversite de getirilecek’’ dedi.

MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, en önemli sorunun istihdam olduğunu hatırlatarak, ‘’İşsizlik gösterilenin çok üzerinde, siyasi partiler iş bulma kurumu gibi çalışıyor. Bu nedenle sanayi kuruluşlarına gidelim ve gençlere iş imkanı sağlanmasını isteyelim. Ayrıca, Bonzai ve benzeri uyuşturucu madde kullanımı arttı, bunlarla mücadele için de çalışma programı yapalım’’ dedi. Gürsu’nun bu teklifine sıcak bakan İsa Taş, bir heyet ile Tüpraş ve sanayi kuruluşlarına gidilebileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817