KENTPA AVM KÖRFEZ’DE HİZMETE AÇILDI
 Bölgemizin En Büyük Yatırımcısı Esnafımızdır

Açılış töreni öncesi bir konuşma yapan Başkan Baran, Körfez’in açılan yeni işletmelerle daha da hızlı bir şekilde büyüğünü ifade etti. Başkan Baran, “Biz bu yola çıkarken ilçemizi esnaf vatandaşlarımızla kalkındıracağımızı ifade ettik. Bundan dolayıdır ki her fırsatta “Bölgemizin En Büyük Yatırımcısı Esnafımızdır” diyoruz. Ben Sadettin Bilgili kardeşimize ve arkadaşlarımıza hayırlı olsun temennilerinde buluyorum.” Şeklinde konuştu. Belediye Başkanı İsmail Baran, ticari hayatın canlanmasına katkı veren işletme sahibini tebrik ederken yeni işyerinin hayırlı olması dilekleriyle açılış kurdelesini kesti.

Körfez’de yıllarca esnaflık yapan Sadettin Bilgili, hizmet ağını daha da genişleterek Yavuz Sultan Selim Mahallesinde Kentpa Avm’yi mahalle sakinleriyle buluşturdu. Üstün kalite ekonomik fiyat sloganıyla hizmet veren Kentpa Avm 22-27 Mart tarihleri arasında önemli indirimleri Körfezlilerle buluşturacak. 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817