Kocaeli’de yeni bir dernek kuruluyor
 PLATFORM OLARAK

Kocaeli Genç Vizyon Platformu gönüllü gençler tarafından ortaya atılan bir proje. Platformun sözcülüğünü inşaat işleriyle uğraşan Özcan Atalay yapıyor. Platform genel seçimlerden sonra dernekleştiğinde de Atalay, derneğin kurucu başkanı olacak. Seçim öncesi yanlış değerlendirilir diye dernekleşme işini seçim sonrasına atan platform bu arada kendini tanıtmaya devam ediyor. Dernek 14 kişilik kurucular kurulundan oluşacak. Kurulun içerisinde Özcan Atalay, Baran Oral, Nedim Aydın,İbrahim Batur,Rıdvan Aydın, Bilal Bozkurt, Birol Aydın,Fatih Balay,Çağlar Öztürk, Ali Aytaç, Rıdvan Baykara, Kenan Çoban, Furkan Öztürk,Cihan Nakkaş, Yunus Ay, Serhat Göktaş ve Hakan Aydemir gibi isimler bulunuyor.


DERNEĞİN AMACI

Şimdilik platform olarak çalışmalarını sürdüren oluşum, dernekleşme çalışmalarını tamamladıktan sonra daha aktif bir yol haritası izleyecek. Dernek, gençlerin kent yönetiminde karar alma mekanizmasına sokulması, gençlerin ve kentin sorunların çözümünde etkin, sürdürülebilir kalkınma anlayışı içerisinde kente yönelik çalışmalar yürütmelerine katkı sağlaması amacıyla kurulmak istenen dernek ayrıca Kentin bilimsel teknolojik sanatsal ve kültürel etkinliklerinde rol almayı amaçlanıyor. Derneğe üye olabilmenin yaş sınırı ise 20-35 olarak belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817