‘Kocaeli’nde ki değişim Türkiye’ye örnek oldu’

 

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli’nden övgüyle söz ettiğini söyleyerek, “Kocaeli’ndeki değişim Türkiye’ye örnek oldu” dedi. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları 2. Danışma Meclisi toplantısı geçtiğimiz akşam Mevlana Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlkini ocak ayında yapan ilçe gençlik kolları yerel seçimler öncesinde son salon programlarını yapmış oldu. Gençlerin oldukça coşkulu olduğu programda salonun dört bir yanı parti bayraklarıyla süslendi. Ayrıca sandalyelerin üzerine parti ve Türk bayrakları dağıtıldı. Programa katılan başkanlar gençler tarafından sloganlarla ve büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

YOĞUN KATILIM

İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ev sahipliğinde yapılan ve ilginin büyük olduğu programa, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda genç katılım sağladı. Toplantıda divan başkanlığını Divan Mehmet Mithat Ergün yaptı.

 

‘İZMİT KARARINI VERMİŞ’

Programın açılışında gençlik kollarının çalışmalarının anlatıldığı bir slayt gösterisi sunuldu. Sonrasında açılış konuşmasını yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, merkez ilçe başkanı olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, “İzmit kararını vermiş. Bu iş Allah’ın izniyle tamam inşallah. Ak Parti siyasette yön veren bir parti haline gelmiştir. Hepimiz aynı kentin gençleriyiz, gelin hep beraber bu seçim sürecinde herkese örnek olacak bir seçim gösterelim” dedi.

 

‘HAK İÇİN HİZMET YAPIYORUZ’

Sorumluluklarının çok fazla olduğunu söyleyen Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizdi. Korkmaz, seçim sürecinde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek,  “Artık tek rakibimiz oy pusulalarında yer alan partiler değil uluslar arası güçlerde var. Bu partide siyasetin temeli belli. Biz hak için, hizmet için siyaset yaparız. Hizmetlerimizle halkımızın teveccühünü kazanarak birilerinin hayal bile edemediklerini gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ’

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan Ak Parti teşkilatlarında gençlerin önemine vurgu yaparak, “Bizim en büyük enerjimiz gençlerimiz. Gençlerimize çok teşekkür ediyorum. Müthiş bir ekip oluyoruz. Siyasi olarak artık seçim sathında seçim ekibi oluyoruz. Yeni bir destan yazmaya hazırız. Ak Parti seçimlerde çok başarı öyküleri yaşadı. Ama bu seçim başka seçim. Bu seçimde en büyük destek İzmit’ten çıkacak. İzmit’te artık kimsenin seçim kazanma hayalini kuramayacağı bir seçim olacak” ifadelerine yer verdi.

 

‘HARAMI HELALİ BİLİYORUZ’

Doğan yerel seçimlerin önemine dikkat çektiği konuşmasında, “Ak Parti’nin seçim başarılarına bir tane daha ekleyeceği bir seçim olacak. Bu seçim bu ülkeyi bu şehri Avrupa’da ki dünyada ki egemen ülkeler yarışında en öne geçirecek mücadele edenlerle bunun önüne engel olanlar arasında olacak. Herkes ona göre çalışmasını göstermeli. Ak Parti’nin tarihinde ki en yüksek desteği gösterme sorumluluğumuz var. Bizim belediyelerimiz milletin bir kuruşunu ziyan etmedi. Bu dönem haramı helali bilen insanların yönettiği bir dönem” dedi.

 

‘İZMİT AK PARTİ İLE KAZANDI’

Biz kendimize ve halkımıza güveniyoruz. İzmit’imiz Ak Parti belediyeciliğiyle çok şey kazandı. Sadece İzmit değil Türkiye de kazandı. İzmit’imiz Ak Parti belediyeciliği ile belediyeciliğin nasış yapıldığını gördü. Biz diğer partililerinin de belediyesi ve belediye başkanı olmayı başardık. Biz hakkı, hukuku ve adaleti birinci plana aldık. Hep sizlere layık olmaya çalıştık. Başınızı öne eğdirecek bir çalışmamız olmadı. İzmit Ak Parti belediyeciliğiyle kazandı. Bunu birlikte kazandı. Yine İzmit Ak Parti belediyeciliği ile gelecekte yine kazanacak” dedi.

 

‘SANDIK DANIŞMALARI TAMAMLANSIN’

‘Yol arkadaşlarım’ diyerek sözlerine başlayan İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, birlik beraberliklerinin yerel seçimlerde çok etkili olduğunu söyledi. Başkan Akın, “Büyüklerimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Genç arkadaşlarım yürüyün destek arkanızda. Bu gençler hiçbir zaman sizi yalnız bırakmayacak” dedi. Akın, sandık danışmalarının ivedilikle tamamlanması gerektiğini ifade ederek, “Aynı sandıkta oy kullanacak gençlerle oturup sohbet edeceğiz” açıklamalarında bulundu.

 

‘BAŞBAKANIMIZ MAŞALLAH DİYOR’

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, siyasetin fedakarlık olduğunu ifade ettiği konuşmasında, kendi hayatlarının halkın hayatıyla baş başa gittiğini söyleyerek,“Siyasette sabır çok önemlidir. Başbakanımız bölge toplantısında özel olarak Kocaeli’ne ‘Maşallah, Allah nazarlardan saklasın’ dedi. Birlikte olmalı, birbirimize moral vermeliyiz. Başbakanımıza Kocaeli’nden dedikodu, kavga götürmüyoruz. Makam mevki peşinde değiliz. Uyumlu hizmete yönelik çalışmalar yapıyoruz. Onlarda görüyor halkın bakışını da anketlerle ölçüyor. O da dua ediyor.

 

‘KOCAELİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU’

Başkan Karaosmanoğlu, “Biz isteriz ki ana muhalefet partisi sorunlara çözüm önerisi getirsin ama onlar sadece kötü şeyler buluyor. Ana muhalefetin, etik ahlaki değerlere uygun bir şekilde siyaset yapmalarını istiyoruz. Bu halk kör değil sağır değil. Halk görüyor yoksa neden Ak Parti’yi seçsin. Tek başımıza biz hiçbir şey değiliz. Beraber olursak biz bir enerjiyiz. Ben yaptım diye bir şey yok. Bunda hepimizin emeği var. Bunda hepimizin gönlü var. Biz kültürü, bizi güçlü kılıyor. Kocaeli’nde ki değişim Türkiye’ye örnek oldu. Gençlerin enerjisiyle Kocaeli’nin geleceğini daha da aydınlatacağız.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817