KÖKEN, İL BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ
 Süleyman Demirel Kültür Merkezinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bilgi yarışmasına katılmaya hak kazanan Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu, Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu, Derince Şükrü Aracı Ortaokulu, Gebze Osmangazi ortaokulu,  Gölcük Değirmendere Atatürk Ortaokulu, İzmit Edebali Ortaokulu , Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu, Kartepe İstasyon Ortaokulu ve Körfez Hereke Nuh Çimento Ortaokulları arasından sıyrılarak il birinciliğini  göğüsleyen Kandıra Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu öğrencilerinin başarılarını tebrik eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, onlara bisiklet hediye ederek başarı hikayelerini dinledi.

Kandıra’da dürüst, çalışkan, özgüven sahibi ve mesleğini kazanmış hayata karşı sımsıkı tutunan gençlerin kendilerini yetiştirmesinde yoğun çaba harcayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, düzenlenen bilgi yarışmasında il birinciliği kazanan Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu öğrencileri Hilal Taşdelen, Muhammed Furkan Soylu, Taha Kırtman, Oğuzhan Celiloğulları ve Kuran-ı Kerim’i güzel okuma Marmara Bölge Birincisi  Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Dilara Özay’ı makamında misafir etti.  

İlçemizde yapılan bilgi yarışmasında 1. olarak Kocaeli genelinde Kandıra'mızı temsil etme hakkı kazanan Tasvire Hurşit Güneş Ortaokulu ve Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz il birinciliğini de kazanarak hepimizi gururlandırdı diyen Başkan Köken, onlarla meslek seçimleriyle ilgili sohbet etti. Doktor, öğretmen ve astrolog olmak istediklerini ifade eden öğrencilere başarılı olmanın anahtarı disiplinli ve planlı çalışmaktır diyerek çalışmanın öğüdünü  veren Başkan Ünal Köken, her alanda iyi yetişmiş gençlere sahip bir ülkeyiz. Gençlerimize olan güvenimiz ve desteğimiz tam dedi ve  yetişen genç  nesille gelişen ve ilerleyen bir ülkeye sahip olduğumuzu sözlerine ekledi.

İlçe genelinde, ardından il genelinde yapılan bilgi yarışmasında birinciliği kazanarak Kandıra’nın gururu olan öğrencilere, bisiklet hediye eden Başkan Köken’e öğrenciler teşekkür etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817