Körfez Adliyesi’ne yeni atanan Savcı Necati Kurçenli göreve başladı
 Körfez Adliyesi’ne yeni bir savcı daha atandı. Ataması yapılan Savcı Necati Kurçenli görevine başladı. Yeni göreve başlayan savcı, Körfez Şoförler Odası tarafından makamında ziyaret edildi.

Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz ve Başkan Yardımcısı Bünyamin Koç, Savcı Necati Kurçenli’yi makamında ziyaret ederek, görevinde başarı dilediler. Ziyaret sırasında ilçen ile ilgili sohbet edilirken, gündem limanlar oldu. Evyap ve Dubai Port Limanlarının ilçe için önemli olduğunu ve her gün daha da önem kazandığı belirtilirken, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz yapacakları çalışmaları anlattı. Karadeniz, ilçede iki adet büyük liman olduğunu ve 1050 üyelerinin olmasına rağmen burada çalışan hiç araçlarının olmadığını söyleyerek, ‘’İstanbul, Gebze ve çevre ilçelerden, hatta illerden kamyonlar mal alıp, getiriyor. Biz de kooperatifleri bir araya toplayarak limanın yükünü çeken insanlar olarak araçlarımızın burada iş yapmasını isteyeceğiz. Bunu yapmak içinde birlik olacak ve hakkımız olan işin verilmesini isteyeceğiz. Bu limanlardaki kamyon ve tır ihtiyacının öncelikle odamıza bağlı üyelerden temin edilmesini isteyeceğiz’’ dedi.

Ali Karadeniz, Körfez Şoförler Odası olarak aktif olacaklarını ve çeşitli etkinliklere de imza atacaklarını söyledi.

Körfez İlçesi’ne yeni atanan Savcı Necati Kurçenli, 1981 Rize Çayeli doğumlu. Trabzon Araklı İlçesi’nden gelen Kurçenli, 6 yıldır bu görevde, evli ve 2 çocuk babası.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817