KÖRFEZ AK GENÇLİK SANAYİ ESNAFINI UNUTMADI

Körfez sanayisinde gerçekleştirilen aşure dağıtım programına, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve Yönetimi, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

“Yoğun İlgi “

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlemiş olduğu aşure programına sanayi esnafı ve alanda bulunan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe halkı, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kollarının çalışmalarını beğendiklerini ve takdir ettiklerini ifade ettiler.

“Başkan Alçık’tan Muharrem Ayı Mesajı “

Muharrem Ayı’nın bereket ayı olduğunu, bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliğe vesile olduğunu vurgulayan AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık,
“ Muharrem Ayı’nın aziz milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz. Bu mübarek ayda, İslam Coğrafyası başta olmak üzere dünyada huzurun ve barışın kalıcı olmasını canı gölünden istiyoruz. Bu memleket, bu vatan, bu bayrak ve bu devlet hepimizin. Dış güçlerin sürekli göz diktiği vatanımızı korumamız ve sahiplenmemiz gerekiyor. Birliktelikten kopmak memleketimizde gözü olan hainleri sevindirir. Ülkemiz üzerinde uygulanmaya çalışılan büyük oyunları bozmayı Allah bu vatanın aziz evlatlarına, bizlere nasip etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz daim olsun. Bizler her fırsatta vatandaşımız ile bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Özellikle manevi değerlerimiz bizler için çok önemli. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin, aziz milletimizin Muharrem Ayı`nı tebrik ediyoruz “dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817