Körfez Belediyesi Akaryakıt İhalesini Yaptı
 Körfez Belediyesi 2015 yılında yapacağı hizmetlerde kullanmak üzere akaryakıt ihalesini Körfez Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğünde 7 firmanın katılımı ile gerçekleştirdi.

İhaleye 7 Firma Katıldı

Körfez Belediyesi hizmetlerine aralıksız devam ederken, açık ihale usluyla da şeffaf belediyecilik anlayışını ortaya koymaya devam ediyor. Akaryakıt alım ihalesi halka ve basına açık olarak yapıldı. Destek Hizmet Müdürü Selahattin Sönmez’in yaptığı Komisyon Başkanlığına Uzman Fatma Atlı, Genel hizmet şefi Gürol Ör, İnşaat teknikeri Şaban Özer, Makine donanım şefi Cihat Çelik’in komisyon üyeliğinde gerçekleşti.

7 firmanın katıldığı ihaleye komisyon üyelerinin teklifleri değerlendirmesi sonucu, ekonomik olarak en avantajlı teklifi Koç Konaklama Petrol Sn. ve Tic. Ltd. Şti. yaptı. Sonuç olarak en avantajlı fiyatı veren Koç Konaklama Petrol Sn. ve Tic. Ltd. Şti. ihaleyi kazandı.

Hizmetler En İyi Şekilde Devam Edecek

Destek Hizmet Müdürü Selahattin Sönmez, “Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için yapılan hizmetlerin gerçekleştirilmesinde kullanılan ana maddelerden biri de akaryakıttır. Dolayısıyla her gün daha da büyüyen Körfez’e en iyi şekilde hizmetlerin devam etmesi için akaryakıt ihalesini gerçekleştirdik. Yapılan ihalenin Körfez Belediye’miz ve Körfez halkı için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817