KÖRFEZ BELEDİYESİ ÖRNEK KENT OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
 Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında bulunduğumuz şu süreçlerde ilçenin dört bir yanında bakım, onarım ve asfalt yama çalışmalarına büyük ağırlık veriyor. Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmalar gece ve gündüz olmak üzere vardiyalı şekilde sürdürülüyor.

İlimtepe’de Yollar Genişletiliyor

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların çok sık kullandığı ve toplu taşıma araçlarının da güzergâhı olan İlimtepe mahallesine bağlı yolların genişletme çalışmalarına başlandı. Körfez’in gelişen noktalarında yürütülen yol çalışmaları, cadde ve sokakları modern bir görünüme de kavuşturuyor. Yapılan çalışmalar ile halkın büyük takdirini kazanan Körfez Belediyesi, Körfezin yollarını Avrupa standartları düzeyinde düzenliyor.
Vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için çalışmaları aksatmadan sürdürdüklerini söyleyen yetkililer , "Cadde ve sokaklardaki her türlü eksikliği tespit ederek gideriyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltiyoruz. Halkımızın daha güvenli bir şekilde yolculuk etmeleri adına İlimtepe Yolumuzu genişletiyoruz “ dedi.

Çamlıtepe Bölgesinde Sıcak Asfalt
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yapılan plan ve program dâhilinde İlçenin hızla gelişen mahallelerinden biri olan Çamlıtepe bölgesinde asfalt yama çalışmalarını büyük bir hızla tamamladı. Bozulan yolların onarım çalışmalarını tüm kente yayarak sürdürdüklerini ifade eden yetkililer, çalışmalarımız belirli programlar dâhilinde kentimizin genelinde devam ediyor. Halkımızın talepleri bizim için önemli. Zamanımızın bir bölümünü halkımızın taleplerine ve isteklerine ayırıyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Baranı’nda belirttiği gibi Körfez’de İşler Yolunda. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817