Körfez bize gülümsüyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Değirmendere’de düzenlenen açık su yüzme yarışlarına katıldı. Başkan Karaosmanoğlu, büyük ilgi gören 7. Değirmendere Açık Su Yüzme Yarışları’nın masterler kategorisinde 041 numarayla yüzdü. Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Denizi, sahili, körfezi çok seviyoruz. Denizimiz tertemiz oldu, artık körfez bize gülümsüyor’’ dedi.

KÖRFEZDE KULAÇ ATTILAR

Türkiye Yüzme Federasyonu Kocaeli İl Temsilciliği ile Gölcük Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleşen 7. Değirmendere Açık Su Yüzme Yarışları, geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Başkan Karaosmanoğlu da yüzücülerle birlikte kulaç attı.

041 NUMARAYLA YARIŞTI

Başkan Karaosmanoğlu, Değirmendere sahilindeki etkinlikte masterler kategorisinde 041 omuz numarasıyla yarıştı. Kocaelili yüzücülerle birlikte İzmit Körfezi’nde kulaç atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Kocaeli’nde çevreyi sanayiye, sanayiyi de çevreye feda etmedik. Körfeze evimiz gibi, evimizin mutfağı gibi bakıyoruz. Körfezin ve çevrenin temizliğinde hassasiyet gösteren herkese teşekkür ediyorum’’ ifadesini kullandı.  

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817