KÖRFEZ ZABITASI HUZUR VERİYOR
 Denetimler Aralıksız Sürecek

Körfez’in daha sağlıklı bir çehre kazanması için çalıştıklarını ifade eden Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, denetimlerin aralıksız olarak süreceğini belirtti. Gökkaya “Halkımızın iyi niyetini ve duygularını suistimal edenlere fırsat vermemeye gayret ediyoruz. Gerçek ihtiyaç sahiplerine Devletimizin çeşitli organları tarafından gerekli destek sağlanmaktadır. Gerçek ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz zaten sokakta vatandaştan para dilenmez. Bu nedenle bizlerde bu tür istismarcılara karşı duyarlı olmalıyız.” dedi.

Gerekli İşlemler Uygulanıyor

Camii çevrelerini ve trafik ışıklarını yer edilen Suriyeli ve Türk dilencileri Zabıta Ekipleri yakalayarak gerekli işlemleri uyguluyor. Körfez halkının vicdani duygularını sömürmeye çalışarak kazanç sağlamaya çalışan, gerçekte herhangi bir yerde çalışarak gelir sağlayabilecek durumda olmalarına rağmen, dilenciliği gelir kapısı olarak benimseyenlere göz açtırmamaya kararlı olan Körfez Zabıtası denetimlerine ara vermeden devam edeceklerini vurguladı.

Bu mücadelede vatandaşları sorumlu davranmaya çağıran Körfez Zabıtası, bu insanlara para vererek dilenciliğin bir sektör haline gelmesine ve dilencilerin sayısının artmasına sebep olmamaları uyarısında bulundu. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817