KÖRFEZ’DE MUHTAR ADAYLARI DA ÇALIŞMAYA BAŞLADI
 Körfez’de belediye başkanlığı ve belediye meclis üyesi aday adaylarından sonra mahalle ve köy muhtar adayları da çalışmalarına başladılar.

Mart yerel seçimlerine 3 ay kala ilçedeki seçim atmosferi de hızlandı. Tütünçiftlik Esentepe Mahallesi’nden muhtarlık için aday olduğunu açıklayan Hüseyin Küçükşahin, bilinenin aksine çok aktif muhtar olacağını söyledi. 1965 Sivas doğumlu olan ve 1967 yılından bu yana Körfez İlçesi’nde ikamet eden Hüseyin Küçükşahin, Körfez Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde 22 yıl altyapı sorumlusu olarak çalıştı ve emekli olduktan sonra da 50 adet akaryakıt istasyonu kurdu. Evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Küçükşahin, Sivaslı ve diğer hemşehri derneklerinden büyük desteği olduğunu belirterek, ‘’Ben hizmette iddialıyım, ikametgah belgesi veren muhtar olmayacağım. Seçilmem halinde bankaların bankamatiklerini, su ve doğalgaz gibi ödeme bürolarını ve çocukların oyun alanlarını mahallemize getireceğim. Çok değişik bir hizmet anlayışım olacak. Muhtarlar, mahallelerde belediye başkanı kadar etkili ve sorumluluk sahibidir. Bu anlayışla vatandaş ve belediye arasında köprü kurup, sorunları ileterek giderilmesini sağlayacağım. Hamit Kaplan Caddesi’ni, Fethiye Caddesi ve ya Ağadere gibi ışıklandıracağım. Yalnızca soru ileten değil, çözüm ve proje üreten bir muhtar olacağım. Mesleğim bunu yapmaya elverişli, bilgi ve deneyimimle mahallemin sorunlarını çözeceğim dedi.




 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817