KÖRFEZ’DE SIRA GECELİ İFTAR
 Körfez’in tanınmış işadamlarından ve Körfez Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili Bilal Atak, düzenlediği iftarda konuklarına değişik bir ortam hazırladı. İftara katılan konuklar, yemekten sonra İstanbul’dan özel olarak getirilen ve Urfa yöresi Türküleri ile geceye renk katan gurupla eğlendiler.

Sıra gecesi görünümünde olan iftar daveti, Tütünçiftlik’de Cahit Zarifoğlu Caddesi’nde yer alan Çınar Park Otel Restoran’da düzenlendi. İşadamı Bilal Atak’ın davetine, KTO Meclis Başkanı Güngör Ayhan, Meclis Yöneticileri ve üyeleri olan işadamları  Recep Öztürk, Mehmet Gümüş, Ahmet Kırcı, Mehmet Salmaş, Erkan Uygun, Mehmet Akbulut, Mehmet Bozkurt, Doğan Bozkurt, Türkay Kaya, Sinan Barış Kaya, Fatih Uykun, Vahit Eryılmaz, Fatih Fidan, Vedat Doğusel, Sibel Moralı, Hatem Karahancı, Ali Osman Bayrak, Fahrettin Fırat, Hamza Küpeli, Veysel Şenol ve çok sayıda konuk katıldı.

İftara katılan konuklarla bire bir ilgilenen Bilal Atak, davetlilerin en iyi şekilde ağırlanması için çaba harcadı. Yemekten sonra ise asıl sürpriz İstanbul’dan gelen gurupla yapıldı. Urfa yöresine ve Güneydoğu yöresine ait türkülerle konuklara sıra gecesi yaşatan gurup hatıralarda kalacak bir geceyi organize ettiler. Birlik ve beraberlik havası içinde geçen yemeğin ardından, konuklara hem restoranda, hem de iş yerinde çay ikram eden Bilal Atak, güzel bir ev sahipliği örneği sergiledi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817