Körfez’de Temizlik Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde başlattığı bahar temizliği çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez’in 36 mahallesinin tamamında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında cadde ve kaldırımlarda yıkama ve bakım onarım çalışmaları yapılırken, yabancı ot, ağaç budama çalışmaları da gerçekleştirildi. Ayrıca bölgedeki üst geçitlerde köpüklü ve tazikli su yardımıyla dezenfekte edildi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Mahalle sakinleri ise yapılan çalışma nedeniyle Körfez Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Körfez Belediyesi yetkilileri, kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirliliklerin giderildiği, vatandaşların sağlıklı temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak titizlikle devam edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817