KTO İFTARINA PROTOKOL AKINI

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda, siyasi partilerin temsilcileri de kalabalık guruplarla yer aldı.

İftar daveti, Mustafa Efe Salonu’nda gerçekleşti. Yemeğe, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan, Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı Zekeriya Özak, İlçe emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sinan Ejderoğlu, Siyasi partilerin ilçe başkanları ve yönetimleri ile milletvekili adayları, şehit aileleri ve yakınları, STK temsilcileri, oda yönetimi, meclis yönetimi ve oda üyeleri ile aileleri, mahalle muhtarları ile konuklar katıldılar.

İftar davetinin en çok ilgi gören konuğu ise geçtiğimiz hafta odanın kariyer konuğu olan Bilim Kadını Canan Dağdeviren oldu. İftar sonrasında salonda yer alan konuklar Dağdeviren ile resim çektirmek için kuyruk oluşturdular.

İftar davetine kalabalık katılım olunca salon dışında diğer toplantı salonlarına ve girişe de masalar konuldu ve tamamı doldu. Oda Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan ile oda yönetimi örnek bir ev sahipliği yaparak konuklarla bire bir ilgilendiler ve bundan büyük mutluluk duyuldu.

İftar yemeği sonrasında konuşan Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 24 Haziran’da ülkenin geleceği en doğru kararın verileceğini ve yeni doğan çiçeğin hep birlikte büyütülerek, meyvesinin yine birlikte yenileceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817