KTO’ ndan Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan’a Ziyaret
 Körfez Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Yönetim Kurulu Üyeleri Sedat Zımba, Ahmet Kırcı ve Mustafa Genç, Körfez İlçesi Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Alpaslan Kaplan’ı makamında ziyaret ederek, “Körfez” ilçedeki görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

Ziyarette KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe, Körfez Ticaret Odası’nın kurumsal yapısı ile çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. Efe, ayrıca paydaşlar ile işbirliğine büyük önem verilidğini belirterek, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile yürütülen iş birliğinden söz etti.

Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan ise, Körfez ilçe hakkında gözlemlerini paylaşarak, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817