Milli Taekvondocumuza bir tebrikte Baştopçu'dan
Kazandığı Türkiye ikinciliği ile Körfez ilçeye büyük gurur yaşatan Şevval'i tebrik eden Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, başarılı sporcumuzu tebrik ediyorum. dedi. 


Kocaeli'nin sportif alanda önemli başarılarla sık sık gündeme geldiğini belirten Milletvekili Baştopçu


, "İlimizdeki sporcularımız bugüne kadar birçok alanda önemli başarılar kazandı. Özellikle Büyükşehir Belediye Kağıtspor'dan sporcularımızın dünya şampiyonu olması ile göğsümüzü kabarttı. Şevval de başarıları ile gelecek vaat eden bir sporcumuz, kızımız. Kendisini ve antrenörü ile destekçileri olan ailesini tebrik ediyorum. Kendisini dünya ve Avrupa şampiyonu olarak da göreceğiz. Buna inancım sonsuzdur. Körfez İlçemizden de böyle bir sporcu kızımızın çıkması ayrıca gurur verici bir olay. Bundan sonra kendisine her türlü desteği vereceğiz. Kızımızın İmam Hatipli olması ayrıca gurur verici bir olay. Emeği geçenleri tekrar tebrik ediyorum. dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817