MUHASEBECİLER CESAR’A VEDA ETTİ
 Körfez İlçe Vergi Dairesi Müdürü olarak vazife yapan, vazife yaptığı süre içinde herkes tarafından oldukça fazla sevilen Abdullah Cesar'ın görev yeri değişti. Alemdar Vergi Dairesi'ne müdür olarak görevlendirilen Abdullah cesar için, Muhasebeciler Odası Körfez Temsilciliği tarafından veda yemeği düzenlendi.

Körfez'in güzide merkezlerinden biri olan Çınar Park Resteorant'ta düzenlenen veda yemeğine Körfez'de ki muhasebeciler katıldı. Burada konuşan Abdullah Cesar, Körfez'de çok güzel günler geçirdiğini, nihayetinde devlet memuru olduğunu, şimdi bir başka yerde görev yapacağını ancak Körfez'i hiç bir zaman unutmayacağını söyledi. Muhasebeciler Odası Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt ise, Abdullah Cesar'dan herkesin ve herkesimin memnun olduğunu, gidişinin kendilerini oldukça üzdüğünü belirterek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Daha sonra  Abdullah Cesar'a muhasebeciler bir ödül taktiminde bulundular.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817