Şanbaz Yıldız: "Çanakkale'den Kalan Mirasa Sahip Çıktık"

Yıldız, "Altı yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşananlar Çanakkale’den kalan büyük bir mirasa sahip çıkma başarısıdır" dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, 15 Temmuz darbe girişiminin altıncı yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Hain darbe girişimini lanetleyen Şanbaz Yıldız’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: “Aziz Türk milleti; bin yıllık, Türk tarihi mazisinde sayısız kahramanlıklar ve bağımsızlığına kasteden şer odaklarına karşı her dönem kadın, erkek ve yaşlarına bakılmaksızın her bir ferdi ile tek vücut olabildiği görülmüştür. Bizler, en son dedelerini, Çanakkale’de bu uğurda feda etmiş torunlar olarak. İleride de geçmişte olduğu gibi hiçbir tereddüt göstermeden, bağımsızlığımıza kastedecek şer odaklarına bu toprakları dar etmeye ant içtik.

ÇANAKKALE'DEN KALAN MİRASA SAHİP ÇIKTIK

Altı yıl önce 15 Temmuz gecesi yaşananlar Çanakkale’den kalan büyük bir mirasa sahip çıkma başarısıdır. Bu, tüm dünyaya verilmiş çok büyük bir mesajdır. Yüzyıllar geçse de TÜRK yenilmeyecek... Bağımsızlığını kaybetmeyecek... Boyun eğmeyecek... Ezanını ve Bayrağını diğer tüm mukaddes emanetleri ile ebediyete kadar muhafaza edecektir... Ebedi ve Ezeli Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dile getirdiği gibi ‘Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.’ 15 Temmuz gecesi, hainlerin tanklarını, mermilerini bu asil kanla boğan kahramanlarımızı, gazilerimizi Şükran ve minnet duyguları ile anıyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817