Şengül Yurt; “Yer Gösterilsin Okul  Yaptırayım”

Şengül Yurt, Mahallede yer alan Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nun yetersiz kalmaya başlayacağını ve yapılan ek binanın da kısa süre sonra dolacağını ifade ederek, “Mahallemizin bir okul daha ihtiyacı var. Yoksa kısa süre sonra çocuklar 50-60 kişilik sınıflarda okuyacaklar. Bunun önüne geçmek için şimdiden hazırlıklar yapılmalı, önlemler alınmalı. Bazı görüşmeler yaptım, bana belediye bir yer gösterirse mahallemize yakışan güzel bir okulu yaptırtacağım” dedi.

Yurt, muhtar olması halinde hizmetlerin de istihdam konusunda da gençlere yardımcı olacağını söyleyerek, “Şu anda bile gençlerimize bu konularda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Mahallemiz de ve ilçede limanlar, sanayi kuruluşları var ve istihdam konusunda yeterince faydalanılamıyor. Bu konuda da gençlere yardımcı olarak istihdama katkı sağlayacağım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817