Seydanlar İnşaat, Fuarda ziyaretçi rekoru kırdı
 Umuttepe Yolu üzerinde yer alan ve iki etaptan oluşan Seydanlar İnşaat’a ait,Academic Life ‘’İdeal ev, evlilik ve konut Fuarı’’ nda standa açtı. Açılan stant, en çok ziyaretçinin uğradığı inşaat sektöründeki stantlar arasında yer aldı.

Fuarda B salonunda yer alan Seydanlar’ın Akademik Life İnşaat standına uğrayan ziyaretçiler, kendilerine sunulan imkanları öğrenince müşteri olmak istediler. Stand da tanıtımların yapılmasına katkı veren Aynur Vergili, yatırım yapmak için evlerinin bire bir olduğunu söyledi. Vergili, ilk etabın bittiğini, ikinci etabın da hafriyat işlerine başlandığını belirterek, ‘’Başladıktan sonra 1 yıl içinde bu evler de teslim edilecek. Burada dikkat edilmesi gereken konu, lansman fiyatlarla, 1+1 daire fiyatına 2+1 daire veriyoruz. Bizden daire alan bir müşteri, kısa zamanda kara geçeceği gibi, kiraya vermesi halinde de 750-900 Türk Lirası arasında kira geliri elde edebilecek. Bu gün İstanbul’da aynı evi almaya kalkışsa daha fazla para ödeyecek ve alacağı kira geliri ise 550-600 arası olacak. 0.68 faizle kredi veren banka anlaşmalarımız bulunmaktadır’’ dedi.

Vergili, evlerin satışı sırasında belirli müşteri port föyüne özen gösterdiklerini de belirterek, ‘’Evlerimizi alanların büyük bölümü Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri ve bundan sonraki satışlarda da buna özen gösteriyoruz. Yatırım için ve ya oturum için bize gelin, en farklı ve kaliteli projeler bizimkilerdir’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817