SÖĞÜT ZİYARETLERİ TAMAMLADI, SAHAYA İNİYOR

Şener Söğüt, bir yandan ziyaretçilerini kabul ederken, diğer yandan da iade-i ziyaretlere başladı ve bunları da büyük ölçüde tamamladı.

 Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve ardından da Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamlarında ziyaret eden Şener Söğüt, çalışmalar ve ilçe konuları hakkında bilgiler verdi.

Şener Söğüt, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaretinde de daha önce belediye meclis üyesi olarak gittiği belediyeye bu kez İlçe Başkanı olarak gitti.

Şener Söğüt bir taraftan da kendisine yapılan ziyaretleri de kabul etti. İlçenin sevilen gençlerinden olan Mehmet Atak, çalışmalarında yer aldığı partinin yeni ilçe başkanını ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Şener Söğüt önümüzdeki hafta başından itibaren saha çalışmalarına hazırlanan program çerçevesinde başlayacaklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817