ŞUBAT MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
 İzmit Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısı Dr. Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. Gündem maddelerine geçilmeden önce Başkan Doğan önemli günlerle ilgili  görüşlerini dile getirdi. Doğan Sigara bırakma günü ile ilgili olarak “sigara bir bağımlılık maddesi. Sigara bir çok kanserin  ana nedeni. Dünya bu konuda büyük bir mücadele içinde.  Sigara yasağı ile ilgili mutfağında çalışan biriyim. Günde 21 milyon sigara içicisi var. Yılda ortalama 21 milyar Dolar dumana gidiyor. Hastalık giderleri bunun cabası. Bu konu milli bir konudur. Hepimiz duyarlı olmalıyız. Bırakan bıraksın, bırakamayan azaltsın. Sigara en kötü arkadaş” derken 14 Şubat Sevgililer günü ile ilgili olarak da “ hepimiz birbirimizi sevelim. Sevmekten kimseye zarar gelmez” dedi. Doğan, CHP’li üyelerinin bisiklet ile ilgili eleştirilerini de şöyle cevaplandırdı:

 

HEDEF HER 125 BİN BİSİKLET

 

Çocuk dostu belediyeyiz. Çocukları önemsiyoruz. Çocuklar daha güzel yetişsinler istiyoruz.  Çocuğun ulusu, milleti yoktur. Sevinçleri de  üzüntüleri de aynıdır. Bisiklet verirken ayrım yapmadık.  Devlet okulu, özel okul  demeden herkese veriyoruz. Çocuklar zenginlikten fakirlikten anlamaz. Sosyal belediyecilik yapıyoruz. Her eve bisiklet girsin diye uğraşıyoruz. Bu şehri bisiklet şehri yapmaya çalışıyoruz. Hedefimiz 125 bin eve bisiklet vermektir. Bisikleti yaygınlaştırmayı milli bir dava  olarak  görüyoruz.”

 

BİNER YENİ ENCÜMEN ÜYESİ

 

Meclis toplantısında Kartepe Belediye Başkan adaylığı nedeniyle encümen üyeliğinden istifa eden Hüseyin Üzülmez’in yerine Ak Parti’den Muammer Biner  seçildi.

Gündemin 4-5 ve7. maddeleri Türlü işler komisyonuna 6.  maddesi de Bütçe Komisyonuna

havale edilirken 8-9-10-11-12 ve 13. maddeleri komisyon raporu olduğu için kabul edildi.

İzmit Belediyesi’nin bir sonraki meclis toplantısının 4 Mart Salı günü  saat 16.00 da yapılması kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817