TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERİ VATANDAŞA YEDİRECEKLERDİ
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlığını hiçe sayan kurum ve şahıslara göz açtırmıyor.

Zabıta ekipleri kent merkezinde bir işyerinde yaptıkları denetimde kullanım  tarihi geçmiş gıda maddeleriyle karşılaştılar. Ekipler, 100 gr.’lık 57 adet hamburger ekmeği, 2 kg. piliç, 2 kg. kokteyl sosis ile 3 kg.’lık tavuk kanata el koyarken işyeri hakkında da yasal işlem yaptılar.

 

DENETİMLER DEVAM EDECEK

 

Halkın sağlığını hiçe sayanlarla ilgili denetimlerin sıkı bir şekilde devam edeceğine söyleyen Zabıta Müdürü Muhammet Ergin,  “Hijyen olmayan,  halk sağlığını tehdit eden gıda maddelerini satışa sunan esnaf ve kurumlara göz açtırmıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan da halkın sağlığını ilgilendiren bu tür denetimlere büyük önem veriyor. Vatandaşlardan da gittikleri yerlere dikkat etmelerini, sağlığı tehdit eden hijyen koşullarına uymayan yerleri müdürlüğümüzün 318 00 20 numaralı telefonuna ihbar da bulunmalarını istiyoruz” dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817