Türköz ailesi salonlara sığmadı

Derince Yenikent Mahallesi Türköz Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar davetinde, kalabalık Türköz ailesi mavi ve kırmızı olarak adlandırılan salonlara sığmadı. Recep Öztürk, Hüseyin Öztürk ve Türköz üst düzey yöneticileri, aileleriyle gelen personellerini ve şirketle çalışan firma temsilcilerini kapıda karşılayarak, örnek bir ev sahipliği yaptılar.

Türköz İnşaat bünyesinde çalışan yaklaşık 500 personel ve ailesi salonları doldururken, iftarda yaklaşık 1200 kişi aynı anda dualarla oruç açtılar. Murat Çetinkaya açılış konuşmasını yaparak, Türköz ailesini bir arada görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Daha sonra birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi ve ardından da çaylar içilerek bir geleneksel aile iftarı daha tamamlanmış oldu. Yemek sırasında Recep Öztürk ve Hüseyin Öztürk personel masalarını tek tek dolaşarak sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817