Ulaşım için protokol imzalandı
 İlimizde görev yapan gazetecilerin, görev esnasında yasaların tanıdığı ücretsiz şehiriçi otobüs ve deniz ulaşımı hakkının sahte belgeli şahıslar tarafından suistimal edilmemesi adına büyük bir adım atıldı. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE), Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifliği Birliği arasında imzalanan protokol ile Kocaeli’de görev yapan 150 gazeteciye fotoğraflı Kent Kart verilmesi anlaşmasına varıldı. Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifliği Birliği binasında düzenlenen protokol imza töreninde KOGACE Başkanı Çetin Gürol, KOGACE yönetim kurulu üyeleri Hakan Süer, Recep Şeyhoğlu,  Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifliği Birliği Başkanı Mustafa Kurt, birlik yönetim kurulu üyeleri Fikret Kaya, Mehmet Malçok, Özcan Kantik, Muhammed Kılıç, Bünyamin Koç, Hasan Öztürk ve Hasan Gündüz hazır bulundu.

Protokol içeriğiyle ilgili bilgilendirmede bulunan KOGACE Başkanı Çetin Gürol, İstanbul ulaşımında gazetecilere yönelik yürütülen uygulamayı ilimize taşıdıklarını belirterek, “Bundan sonra sahte kimliklerle ‘Gazeteciyim’ diyerek ulaşım yapılmasının önüne geçmiş olacağız. Protokolümüz tüm ilçelerdeki ulaşım hatlarını ve deniz ulaşımını kapsamaktadır. Kent Kart alma hakkı elde eden arkadaşlarımızın fotoğrafları kartların üzerinde yer alacaktır. Otobüsçülerimizde böylelikle sıkıntı yaşamayacaktır” diye konuştu. Yapılan protokolden duyduklarını memnuniyeti dile getiren Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifliği Birliği Başkanı Mustafa Kurt ise, “Sahada görev yapan gazeteci arkadaşlarımız bu kartları kullanarak artık sorunsuz bir şekilde seyahat edecektir. Kartta yapılan sahteciliklerinde önüne geçmiş olacağız” diye konuştu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817