ÜST GEÇİT MÜCADELESİNE DEVAM
 Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan üst geçitte, ilk raundu kazanan Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yeni Yalı Mahalle Muhtarı Yusuf Yanar ile dernek yönetimleri gelişmeleri yakından takip ederek, köprünün yıkımına kalıcı engel olmaya çalışıyorlar.

Son gelişmelerle köprü için bir aylık süre tanıyarak, yürütmeyi durduran Kocaeli 1. İdare Mahkemesi, Karayolları’ndan savunma istedi. Yusuf yanar, beraberinde Kocaeli Taşköprülüler Dernek Başkanı Yasin Sönmez, Başkan Yardımcısı Orhan Tuna, Körfez Taşköprülüler Dernek başkanı Mustafa Gülcan ile birlikte hareket ederek, soruna kalıcı çözüm bulmaya çalışıyorlar.

Mücadelenin bitmediğini söyleyen gurup, toplanan 400 imza ile birlikte Cumhurbaşkanlığı makamına kadar konuyu ilettiklerini ve kesin yanıt alıncaya kadar mucadeleye devam edecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817