ÜZÜLMEZ, MEZUNİYET COŞKUSUNA ORTAK OLDU
 Kocaeli Üniversitesi Kartepe Atçılık Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Öğretim Yılı mezunları düzenlenen törenle uğurlandı. Atçılık ve at antrenörlüğü bölümlerinden 53 öğrencinin mezuniyet coşkusuna ortak olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, önümüzdeki hafta da kızının üniversiteden mezun olacağını hatırlatarak, “Bu heyecanı en az sizler kadar hissediyorum” dedi.

 

Eğitim öğretim döneminde yılsonlarında yoğun şekilde yaşanan mezuniyet heyecanlarından biri de KOÜ Kartepe Atçılık MYO’nda yaşandı. MYO’ndan bu yıl mezun olan 53 öğrenci mutluluklarını aileleriyle paylaşırken, okul ve arkadaşlarından ayrılıyor olmaları nedeniyle karışık duygular yaşadılar. Kocaeli Üniversitesi Kartepe  Atçılık Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdener Balıkçı’nın ev sahipliğinde okul binasında gerçekleşen törene katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, yeni mezunların yeni hayatlarını ve mezuniyetlerini kutladı.

 

At yetiştiriciliği bakımından en uygun koşullara sahip olan ve sahip olduğu haraları ile örnek teşkil eden Kartepe’nin kültürüne en uygun üniversitenin meslek yüksek okulu olan Atçılık MYO’nu barındıran ilçenin belediye başkanı olarak aralarında olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, mezunları tebrik etti. Türkiye’de hayatın artık o kadar zor olmadığını belirten Başkan Üzülmez, “Hayat zor ama Türkiye’de artık hayat o kadar zor değil. Son 13 yılda açılan üniversiteler, gençlere iş kapısı ve benzer yollarla Türkiye muassır medeniyetler seviyesine ulaşma noktasında çok önemli mesafe kat etmiştir. Bu manada sizler çok şanslısınız” dedi.

 

Aileleri de tebrik eden Başkan Üzülmez, “Bu gururu yaşadığınız için sizleri kutluyorum. Önümüzdeki hafta da benim kızım üniversiten mezun olacağı için bu heyecanı en az sizler kadar ben de hissediyorum” dedi. Protokol konuşmaları, diploma töreni ve kep töreni ile devam eden mezuniyet programı öğrencilerin geleneksel oyunlardan cirit, atlı okçuluk, savaş sanatları oyunlarının yer aldığı gösterileri ile son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817