Üzümcü’den ‘Manevi’ Ziyaret

Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşen büyük kongre için Başkent’e giden Üzümcü, burada birçok önemli partili isimle ile bir araya geldi.

ÇOK ÖZEL ZİYARET

Üzümcü, Ankara ziyareti sırasında bir de kabir ziyareti yaptı. Şehadetinin ardından Bakanlar Kurulu kararı ile Tacettin Dergahı’na defnedilen, Büyük Birlik Partisi’nin kurucu lideri olan ve Alperenlerin manevi lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti.

KABRİ BAŞINDA DUA ETTİ

12 yıl önce, 25 Mart tarihinde yaşanan bir helikopter kazası sonucu yaşamını yitiren, kaza ile ilgili bulguların neredeyse tamamının olayın bir suikast sonucu gerçekleştiği ortaya çıkan olayda can veren Yazıcıoğlu, bilindiği gibi Tacettin Dergahı bahçesine defnedilmişti. Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret eden AK Partili Ahmet Üzümcü, “Bugün şehadetinin yıl dönümünde Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrine uğrayıp dua ettim. Şehadetinin 12. yıl dönümünde Yazıcıoğlu’nu sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817