YAMAN 2B’LERİ TAKİBE ALDI
 Kocaeli’de özellikle Dilovası’nda yaşanan 2B sorunlarına kayıtsız kalmayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, önceki gün Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal’ı makamında ziyaret ederek Kocaeli ve Dilovası’nda ki 2B sorununun çözümü için bilgi aldı.

2B ÇÖZÜME KAVUŞMALI

Vatandaşın önemli bir sorunu olan ve adaylık sürecinde çok sayıda vatandaş tarafından gündeme getirilen 2B sorununun bir önce çözüme kavuşması gerektiğini belirten AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman “Vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal’ı ziyaret ederek bölgemizde yaşanan sorunun çözümü üzerine konuştuk.

YAMAN’A SUNUM YAPILACAK

Kendisi kısa bir zaman içerisinde yapacağı bir çalışma ile bizlere daha detaylı bir şekilde sunum hazırlayacak. Hazırlayacağı sunum sonrası çözüm önerileri ve önerilerimiz olacak. Malum belediye başkanlığı dönemimizde de çok uğraştığımız ancak bir türlü çözüme kavuşturamadığımız sorun umarım en kısa sürede çözüme kavuşur. Elimden geldiğince bu işin hızlanması için uğraşacağım.”dedi.

Yaman, kendisini en iyi şekilde ağırlayan Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal ve ekibine de misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817