Yarımcalılar Balıkçı Erol'da Toplandı

Derneğin çalışmalarından ve arkadaşlarının çabalarından memnun kalan Dernek Başkanı Atakan Yavuz, değişiklik olması adına bu ayki toplantıyı Atalar Mahallesi'nde yer alan Balıkçı Erol’da gerçekleştirdi.

Dernek yönetimi, kadın ve gençlik kollarının da katıldığı toplantıda, ilk olarak gerçekleşen çalışmalar anlatıldı ve ardından da balık yenilerek hoş bir akşam yaşandı.

Dernek Başkanı Atakan Yavuz, “Şu anda Körfez’deki en başarılı STK olarak gündemdeyiz. Böyle gelmiş, böyle gitmesin diyerek başladığımız çalışmalarda çok güzel etkinliklere imza attık ve bize ulaşan herkese dokunmayı başardık. Çalışmalarda hiç yorulmadan mücadeleye devam eden yönetimime, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817