YAZICI ADAY ADAYI OLDU
 Ak Parti Derince’den Belediye Meclis üyeliği için aday adayı olan, geniş bir kesim tarafından sevilen Yazıcı İnşaat’ın sahibi Zekeriya Ahmet Yazıcı geçtiğimiz akşam kendisini destekleyen kalabalık bir grup aday adaylığını açıkladı.


Ak Parti Derince Belediye Meclis üyeliği için önce aday adaylığını açıklayan Zekeriya Ahmet Yazıcı Yenikent Mahallesinde bulunan Grand Elit Cafe’de geçtiğimiz akşam yaklaşık üç yüz kişilik bir grup ile Ak Parti Derince Belediye Meclisine aday adaylığını açıkladı.

YAZICI ;”HİZMET ETMEK İSTİYORUM”

Yazıcı yaptığı konuşmasında;” Derince de hizmete devam etmek, ilçeye yerel anlamda destek vermek için bu göreve talip olduk. Uzun yıllardır burada yaşıyorum. İlçeme hizmet etmek adına ve borcumu ödemek adına aday adayı oldum. Ak Partili olmak beni gururlandırıyor.”dedi.

ARK, TEBRİK ETTİ
Ak Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, meclis üyesi aday adayı olan Zekeriya Ahmet önce tebrik ederek aday adaylığının hayırlı olmasını diledi.  AK Parti’de aday adaylığı için yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Ark, “Bu bizim zenginliğimiz. Seçim sonunda yine başarılara hep birlikte sağlayacağız. AK Parti ailesi olarak Derince’de seçimleri büyük bir oyla kazanmak için "herkes 
var gücüyle çalışacak " dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817