Işık “Her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapıyoruz''

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Seçim Hazırlık Merkezi projesi kapsamında gençlerle buluşmaya devam ediyor.

Seçim Hazırlık Merkezi kapsamında gençlere AK Parti’nin çalışmalarını anlatan Kocaeli Gençlik Kolları, Başiskele ilçesinde 90’lı yıllarda doğan ve yerel seçimlerde ilk kez oy kullanacak gençlerle buluştu. Başiskele Gençlik Kollarının ev sahipliğinde yapılan toplantıda gençler merak ettiklerini Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’a sorma fırsatı buldular. 

Akın “Gençlerin fiilen yanındayız”

Toplantıda konuşan Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın “şimdiye kadar gençler sadece seçim dönemlerinde hatırlanmaktan şikayet ediyorlardı. Ancak başlattığımız SHM projemizle gençlerimizle buluşuyoruz, vekillerimizi, belediye başkanlarımızı buluşturuyoruz. Pek çoğumuzun yanlış bildiği, hatta bilmediği çalışmaları birinci ağızdan dinliyoruz. Pek çok siyasi partinin yaptığı gibi lafla gençlerin yanında değiliz, gençlerin fiilen yanındayız. Kahvede, kafede, evde, teşkilat binasında, yolda gençlerimizle bir araya geliyoruz.” diyerek yerel seçimlere kadar eli sıkılmadık genç bırakmayacaklarını dile getirdi.

Işık Gençleri Bilgilendirdi

AK Parti iktidarı döneminde gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kocaeli Milletvekili Fikri Işık “2002 yılı öncesi öğrencilerimize adeta vermiş olmak için verilen burslar bu gün öğrencilerimiz için büyük nimet. 2003’ten bu yana müracaat eden herkese kredi veriliyor. Ailelerimizin sırtında büyük yük olan üniversite harçları artık yok. Her yıl velilerimiz eğitim-öğretim yılı başladığında kitapçı önlerinde kuyruk oluyordu, artık öğrencilerimiz okula gittiklerinde kitapları sıralarında buluyor. Bunlar yapılanların sadece bir kısmı” dedi.

Işık “Her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapıyoruz”

AK Parti çalışmalarını gençlere aktaran AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık “Ülkemizde sosyal güvenlikten sağlığa, ekonomiden tarıma her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapıyoruz. Göktürk-2 uydusu yaşanan değişimin en güzel göstergelerinden biri. Düne kadar bunu hayal bile edemezken, bugün kendi uydumuzu fırlatıyoruz” dedi.

Işık “Gelinen noktayı hayal dahi edemezdik”

Gençlerden gelen soruları yanıtlayan Işık “ekonomide gelinen noktayı hayal dahi edemezdik. AK Parti iktidar olduğu günden buyana ekonomide çarklar hiç durmadı. İhracatı arttırdık, kişi başına düşen milli geliri arttırdık, memur maaşlarını arttırdık öte yandan faizleri düşürdük, kamu borçlarını düşürdük” diyerek örnek alan değil örnek alınan bir ülke olduğumuzu dile getirdi.

Ayrıca toplantıya Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın’ın yanı sıra İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Eski İl Gençlik Kolları Başkanı Yasin Özlü, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetimi de katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817