9 aylık hamile kadın ölümden döndü
 Derince’de yapımı 2013 yılında biten ve oturulmaya başlanan Türköz İnşaata ait Zirve Park evlerinde felaketten son anda dönüldü.

Yangın, sabaha karşı 03.30 sıralarında Derince Yavuz Selim Mahallesi Atlas Sokak üzerinde bulunan Zirve Park Evlerinde çıktı. Sonat ile 3 gün sonra doğum yapacak olan Duygu Çubuklu çiftinin bir yıldır oturdukları evin salon kısmında elektrik kontağından yangın çıktı.

YA UYANMASAYDI!

Gazeteci Ayhan Aydın Çubuklu’nun oğlu olan Sonat Çubuklu’ya ait bir yıl önce aldıkları dairede elektrik kontağından çıkan yangın sonrası oluşan dumanı 9 aylık hamile ve 3 gün sonra doğum yapacak olan Duygu Çubuklu fark etti. Elektriklerin gittiği evde önünü bile göremeyen çift hemen evden çıkarak yönetim olarak alınan yangın tüpleri ile ilk müdahalelerini yapmak istedi. Bina sakinlerine de haber veren genç çift yangının büyümesi üzerine binadan çıkmak zorunda kaldılar.

DİREK ENGEL OLDU

Site yöneticisi olan Derince Gönüllü İtfaiye Müfreze Amiri Bülent Kesat’ın haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri bina içine girerek ilk müdahaleyi yaptı. Dışardan müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri ise binanın önünde bulunan elektrik direğindeki elektriğin SEDAŞ tarafından kesilmesini bekledi. Elektriğin kesilmesiyle dışarıdan da müdahale eden ekipler yangını kontrol altına alarak söndürmeyi başardı. Son anda ölümden dönen 9 aylık hamile Duygu Çubuklu ile eşi Sonat Çubuklu şoku üzerlerinden uzun süre atamadılar. Sitenin inşaatını üstlenen Türköz firmasından şikayetçi olacaklarını da belirten aile ve site sakinleri haklarını sonuna kadar arayacaklarını belirtti. Polis ve itfaiye ekipleri yangın ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817