AK Gençler'den Hulusi Çelik'e Hoş Geldin Ziyaret

Gençlerin kendisine enerji verdiğini dile getiren Çelik AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Yöneticilerine çeşitli konularda tavsiyelerde bulunarak 'Kendinizi geliştirin, bol bol kitap okuyun. Sadece Kocaeli olarak değil, ulusal hatta uluslararası hayalleriniz olsun. Eğitiminizle, hayallerinizle bu ülkeyi çok daha güzel yarınlara taşıyacak olan bireyler sizlersiniz. Bunu yapacak güç gençlerimize de mevcut yeter ki bunu doğru değerlendirin' dedi. Emniyet teşkilatının çalışma yapısı hakkında gençleri bilgilendiren Hulusi Çelik Kocaeli halkının huzur ve güvenliği için çalıştıklarını dile getirdi.

 

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın 'Emniyet teşkilatımız ve polisimiz, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak gibi önemli bir göreve sahip. Yeni göreviniz önce Kocaeli’mize sonrada size ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun' diyerek yeni görevinde başarılar diledi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817