AK Partili Hatip kadınlar sahaya iniyor
 AK Parti il kadın kolları başkanı Avukat Emine Macit Zeybek belirlemiş oldukları 100 kadın hatiple saha da çalışacaklarını saha projesini ilçe kadın kolları ile ortaklaşa yürüteceklerini söyledi. Başkan Zeybek, seçim sürecin de yapacakları ev toplantılarında vekillerin ve başkanların olmadığı noktalarda AK Parti politikaları, çalışmaları ve yerel hizmetler konusunda eğitilecek olan bayan hatiplerimiz Patimizin genel ve yerel hizmet çalışmalarını anlatacaklar.

 20 HATİP İL KADIN KOLLARINDAN

İl kadın kollarını temsilen 20 hatip bayanBaşkan Emine Macit Zeybek tarafından belirlenen isimler şunlardan oluşuyor; İlknur Çetinbaş, Sabriye Köseoğlu, SayimeYelken, Sevgi Alkan, Şule Yılmaz, Seyhan Yalım, Belgin Ergen, Nimet Hasdemir,Binnur Büyükdurmuş, Firdevs Genç, Yelda Ateşkan, Canan Eryılmaz, Pınar Atabay,  Emine Bayrak, Emine Demir, Gamze Macit, Tuba Kaya, Esin Ayyıldız, Canan Soylu, Gonca Koştu

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817